360 grader

Jahaja. Jens som skriver nu. Idag är det dags att checka ut från det första hostelet som varit alldeles perfekt att sova på förutom att det är så jävla schweinkallt! Dom verkar tro att dom bor i thailand eller nåt för en del av fönstrena ser ut som persienner av glas. Vilket innebär att det läcker in en jävla massa luft. Men men. Idag ska vi som sagt checka ut och dra till det nya hostelet som man enligt vissa röster ej kan sova på pga ljudvolymen. Passar oss perfekt. Vi har hittils inte snackat med en enda ny zeeländare mer än han på vodafone som försökte få oss att skaffa mobilabb här. Så nu ska vi socialisera ska ni veta!!

Det känns riktigt konstigt att inte ha något planerat men ändå veta att man ska vara här i flera månader, men vi har börjat kolla på att kanske cykla runt hela sydön. Det kostar att hyra cykel, men det skulle vara en jävla grej tydligen. Alternativet är att bara cykla en kortare sträcka vilket också funkar.

Ikväll ska vi kolla vad Aucklands bärs har att erbjuda och om det är nå livat i veckorna. Imorgon ska vi dra till ett fett ställe som ni får veta mer om senare!

För att avsluta inlägget med nåt roligt så kan jag berätta att krilles sköna närminne har slagit till igen. Vid frukosten så tänkte han tydligen "Jag måste fylla på mjölken" fast han precis hade gjort det och satt sig ner.

Vattnet och mjölken smakar skit!

Kommentarer
Postat av: Frieda storasyster

Ingen o'boy alltså... Hahahaha! Grattade du mams? Puss

2009-10-07 @ 23:37:00
URL: http://gaaaalet.blogg.se/
Postat av: Anonym

Heeeeeej sötisar! Skönt att höra att ni har det bra! Känns dock konstigt att ni är på andra sidan jordklotet..tänker på er varje dag ska ni veta! Jensa, jag saknar dig massor. LOVE YOU

Pussar och kramar till er båda

2009-10-08 @ 00:51:22
Postat av: Åsa storasyster

Heeeeeej sötisar! Skönt att höra att ni har det bra! Känns dock konstigt att ni är på andra sidan jordklotet..tänker på er varje dag ska ni veta! Jensa, jag saknar dig massor. LOVE YOU

Pussar och kramar till er båda

2009-10-08 @ 00:51:45
Postat av: Sofie Lundqvist

dudes och dudettes!

ja ja, det är skönt att ni lever och allt sånt där men när ska man få lite uppdatering om käket? mat mat mat, jag vill veta allt om maten!!



annars är det bra att ni skriver. de flesta säger alltid att det är så jobbigt att blogga under resan så därför får ni lite extra cred.



pusspusspuss.

2009-10-08 @ 01:32:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0